Brigitta-Selestine P.

Estonia

Estonia

Преподает
Музыкальные инструменты
Возраст
24 лет
Location
Tallinn, Estonia
Опыт
7 лет
Говорит
Эстонский язык, Русский язык, Английский язык, Немецкий язык, Латинский язык
Пробный урок
Первый урок -50%

About me

Minu tutvus klaveriga toimus üsna varakult. Nii kaua kui ennast mäletan, kõlas kogu aeg meil kodus muusika, kuna mu emagi on klaveriõpetaja.

Viieaastaselt hakkasin juba ametlikult Ahtme Kunstide Koolis klaverit õppima, hiljem lisandus sellele ka orel. Teismelisena jõudsin lõpetada sealsamas ka rütmimuusika laulmise eriala. Tänu sellele sain võimaluse mitu aastat tegutseda lauluansamblis Bliss, lisaks oma klassikalise klaveri õpingutele.

Kuna olen muusikaga elu jooksul nii palju ja edukalt tegelenud, tuli loogiliselt ka otsus astuda sisse G. Otsa nim Tallinna muusikakooli (õp Ülle Sisa, prof Peep Lassmann, õp Kadri-Ann Sumera). Samaaegselt alustasin õpingud ka Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias hoopis oreli erialal (prof Andres Uibo), sest minu armastus mõlema pilli vastu on siiani võrdselt tugev.

Peale Muusikaakadeemia lõpetamist jätkan nüüd Saksamaal magistrantuuris.

Olen õpetanud klaverit, orelit ja laulmist nii täiskasvanutele kui lastele(alates 4. eluaastast), nii täiesti algajatele kui ka edasijõudnutele (keskastme tasemel).

Мои уроки и стиль преподавания

Õpetajana on mu suurim eesmärk osata anda oma õpilastele edasi armastust muusika vastu. Klaverimänguoskus on mul tihti aidanud ennast täpsemalt väljendada ja mõtteid korrastada, muusika on olnud suurepäraseks saateks kõige rõõmsamatel ja lohutuseks ka elu raskematel hetkedel.
Tahaksin õpetada, kui erinevad kasutusvõimalused on eelkõige klaveril ja üldisemalt muusikal. Mulle isiklikult on tähtsad muusikas detailid, seega olen suhteliselt nõudlik õpetaja ja üritan teha õpilasele selgeks, milles seisneb konkreetse pala väärtus.
Samas muusikatund peab minu arvates alati olema loominguline ja laste puhul ka mänguline. Annan õpilasele nii palju vabadust ennast väljendada nagu just temal vaja on, sh kajastub see mängitavas repertuaaris, et igaüks saaks kogeda, mida see looming ja kunst ikkagi endast päriselt kujutab. 

Средний рейтинг-
26  13 
первый пробный урок
Забронировать урокиСообщениеЧИТАТЬ ОТЗЫВЫ (0)
Забронируй урок
Brigitta-Selestine P. conducts 1 trial lesson with -50% discount for each new student, select a time below and let's get started

Время отображается в местном часовом поясе.

-
-
Learn with 100% satisfaction guarantee
Учитесь со 100% гарантией возврата денегЕсли ваш урок не состоится или вас не устроит репетитор, мы вернем вам полную стоимость.
Средний рейтинг-
26  13 
первый пробный урок
Забронировать уроки
Learn with 100% satisfaction guarantee
Учитесь со 100% гарантией возврата денегЕсли ваш урок не состоится или вас не устроит репетитор, мы вернем вам полную стоимость.
СообщениеЧИТАТЬ ОТЗЫВЫ (0)