Sam K.

Estonia

Estonia

Преподает
Йога и растяжка
Возраст
20 лет
Location
Tallinn, Estonia
Опыт
3 лет
Говорит
Эстонский язык, Английский язык
Пробный урок
Первый урок -50%

About me

(Estonian below)

Hey!

My name is Sam and I am here to share my love and passion for yoga & pain relief exercises. Yoga holds great value in my life because it has helped me with my lower back pain and mental clarity. I’m a professional model which means that my body needs to put up with a lot of physical work, not to forget the mental overstimulation and i’ve found yoga/yinyoga to be extremely helpful :)).

In my spare time I like to read books, write, paint and spend time in nature.

I speak estonian and english fluently and a bit of german aswell:)
*
*
*
Hei!

Mina olen Sam ja olen siin, et jagada oma armastust ja kirge jooga & valu leevendavate harjutuste vastu. Joogal on suur väärtus minu elus, sest see on aidanud mind minu alaselja valu ning vaimse selguse loomisega. Ma olen professionaalne modell, mis tähendab, et mu keha peab taluma palju füüsilist tööd ja mitte unustada ka vaimset ülekoormust ning ma tunnen, et yoga/yinyoga on olnud äärmiselt kasulik! :))

Enda vabal ajal meeldib mulle lugeda, kirjutada, maalida ning looduses aega veeta.

Eesti keelt ja inglise keelt räägin ma ladusalt, natukene ka saksa keelt :)

Мои уроки и стиль преподавания

(Estonian below)

My lessons will be held via video chats during which I will make sure you feel comfortable and safe :).

In my yoga/yinyoga lessons we will talk about your previous experience (though there is no need for previous experience) and find the level (beginner, intermediate, expert) suited for you. I will plan out personalised lessons (usually focused on a specific area) and talk them through with you.

My teaching style is teacher-centered, inquiry-based and personal which means there is both passive and active learning involved :)
*
*
*
Minu tunnid saavad olema videokõne formaadis, mille käigus ma hoolitsen selle eest, et sul oleks mugav ja turvaline!

Minu jooga/yinjooga tundides me teeme kindlaks sinu eelneva kogemuse (kuigi eelnev kogemus pole vajalik) ja leiame sinu jaoks õige taseme (algaja, vahepealne või asjatundja). Ma panen kokku sinule sobivad tunnid ning räägin need sinuga läbi.

Mu õpetamismeetodiks võib kutsuda hübriidmeetodit. See on päringupõhine ning isiklik, mis tähendab, et tegemist on aktiivse ning passiivse õppimisega. :)

Средний рейтинг-
13 
первый пробный урок
СообщениеЧИТАТЬ ОТЗЫВЫ (0)
Забронируй урок
Sam K. conducts 1 trial lesson with -50% discount for each new student, select a time below and let's get started
The tutor is currently absent and not taking new students.
Learn with 100% satisfaction guarantee
Учитесь со 100% гарантией возврата денегЕсли ваш урок не состоится или вас не устроит репетитор, мы вернем вам полную стоимость.
Средний рейтинг-
13 
первый пробный урок
Learn with 100% satisfaction guarantee
Учитесь со 100% гарантией возврата денегЕсли ваш урок не состоится или вас не устроит репетитор, мы вернем вам полную стоимость.
СообщениеЧИТАТЬ ОТЗЫВЫ (0)