Brigitta-Selestine P.

Estonia

Estonia

Teaches
Musical instruments
Age
24 years
Location
Tallinn, Estonia
Experience
7 years
Speaks
Estonian, Russian, English, German, Latin
Trial lesson
First lesson -50%

About me

Minu tutvus klaveriga toimus üsna varakult. Nii kaua kui ennast mäletan, kõlas kogu aeg meil kodus muusika, kuna mu emagi on klaveriõpetaja.

Viieaastaselt hakkasin juba ametlikult Ahtme Kunstide Koolis klaverit õppima, hiljem lisandus sellele ka orel. Teismelisena jõudsin lõpetada sealsamas ka rütmimuusika laulmise eriala. Tänu sellele sain võimaluse mitu aastat tegutseda lauluansamblis Bliss, lisaks oma klassikalise klaveri õpingutele.

Kuna olen muusikaga elu jooksul nii palju ja edukalt tegelenud, tuli loogiliselt ka otsus astuda sisse G. Otsa nim Tallinna muusikakooli (õp Ülle Sisa, prof Peep Lassmann, õp Kadri-Ann Sumera). Samaaegselt alustasin õpingud ka Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias hoopis oreli erialal (prof Andres Uibo), sest minu armastus mõlema pilli vastu on siiani võrdselt tugev.

Peale Muusikaakadeemia lõpetamist jätkan nüüd Saksamaal magistrantuuris.

Olen õpetanud klaverit, orelit ja laulmist nii täiskasvanutele kui lastele(alates 4. eluaastast), nii täiesti algajatele kui ka edasijõudnutele (keskastme tasemel).

My lessons & teaching style

Õpetajana on mu suurim eesmärk osata anda oma õpilastele edasi armastust muusika vastu. Klaverimänguoskus on mul tihti aidanud ennast täpsemalt väljendada ja mõtteid korrastada, muusika on olnud suurepäraseks saateks kõige rõõmsamatel ja lohutuseks ka elu raskematel hetkedel.
Tahaksin õpetada, kui erinevad kasutusvõimalused on eelkõige klaveril ja üldisemalt muusikal. Mulle isiklikult on tähtsad muusikas detailid, seega olen suhteliselt nõudlik õpetaja ja üritan teha õpilasele selgeks, milles seisneb konkreetse pala väärtus.
Samas muusikatund peab minu arvates alati olema loominguline ja laste puhul ka mänguline. Annan õpilasele nii palju vabadust ennast väljendada nagu just temal vaja on, sh kajastub see mängitavas repertuaaris, et igaüks saaks kogeda, mida see looming ja kunst ikkagi endast päriselt kujutab. 

Average rating-
26  13 
first trial lesson
Book lessonsMessageRead reviews (0)
Schedule lessons
Brigitta-Selestine P. conducts 1 trial lesson with -50% discount for each new student, select a time below and let's get started

The timings are displayed in your local timezone.

-
-
Learn with 100% satisfaction guarantee
Learn with 100% refund guaranteeIf your lesson does not take place, or you are not satisfied with the tutor, we will provide you a full refund.
Average rating-
26  13 
first trial lesson
Book lessons
Learn with 100% satisfaction guarantee
Learn with 100% refund guaranteeIf your lesson does not take place, or you are not satisfied with the tutor, we will provide you a full refund.
MessageRead reviews (0)